A Csimota Kacaj Egyesület bemutatása


2019. nyarán alakult az egyesület, azzal a céllal, hogy színvonalas gyermek és családi programokat biztosítsunk a környeteünkben élőknek, hogy a gyermeknevelésben, a családi élet gondtalan működésében segítséget nyújtsunk előadásokkal, csoportos, vagy egyéni beszélgetésekkel, a családi egységet erősítő rendezvényekkel.

Valamint céljaink közt szerepel a családvédelem, a szociálisan rászorulók segítése, a nehéz helyzetben lévő családok felkeresése, igényeik, nehézségeik átbeszélése után célzott adománygyűjtés, segítségnyújtás.

Rövid működési múltunk ellenére aktív résztvevői vagyunk a térség életének. Fontosnak érezzük, hogy programjainkkal lehetőséget kínáljunk a családoknak a kikapcsolódásra, közös élmények átélésére, hogy kimozdítsuk a fiatalokat a virtuális világból és a közösségi háló helyett a valóságban kössenek barátságokat, ápoljanak kapcsolatokat.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az egyesület által szervezett programok látogathatósága, a minőségi szórakozás mindenki számára elérhető legyen.


Vissza az oldal tetejére